Credeți în astrologie și în karma?

Am ales astăzi să scriu…
Am ales să deschid un subiect care pe mine mă atrage în mod special…

Astrologia și Karma…

Astrologia este arta de a descifra și de a prezice destinele pe baza studierii poziției și mișcării aștrilor, a constelațiilor sau a unor fenomene cerești.

Bun… Am fost fascinată de ideea că există oameni care după un lung studiu, au învățat să citească destinul oamenilor, doar după studierea pozițiilor stelelor în momentul în care s-au născut. Ok. Mi se pare uimitor. Și mai ales cum a ales destinul, ca eu să vin în lumea asta, într-o anumită zi, anumit an, anumită zodie, mi se pare un mister total.
Așa că am căutat un astrolog care după ce m-a întrebat locul nașterii, data și ora, mi-a calculat astograma….

Sunteți curioși ce mi-a spus?!

Și eu eram curioasă ce ar putea să-mi spună despre destinul meu, așa că am ascultat cu atenție.
A început cu detaliul care face diferența… și care separă oamenii în două categorii. Cei care cred în karma și cei care nu. De ce nu este oare acest concept evident pentru noi toți?! Pentru că este nevoie de o adâncă profunzime spirituală pe care nu toți o avem, sau nu toți o dezvoltăm… Este nevoie de multă experiență și înțelepciune pentru a înțelege asta… De aceea unii oameni, nu înțeleg din prima viața multe lucruri, pentru că au ales să fie superficiali, însă le este dată și a două viața pentru a învăța ce nu au putut din prima.

Karma este un concept, prin care fiecare acțiune, are în mod inevitabil o urmare.
Este vorba pur și simplu despre legea firii, unde ceea ce semeni, culegi.
Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele rele… Totul depinde de ceea ce proiectezi în viață.

Așa că am aflat de la astrolog că eu în viața anterioară, mi-am dedicat viața, familiei și că în viața asta am venit ca să dovedesc lumii cine sunt și ce pot. Că degeaba ai anumite calități, talente, dacă nu le demonstrezi. Așa că eu mi-am stabilit traiectoria de când am venit pe lumea asta. Destinul mi-a fost scris să ajung departe, o femeie puternică și independentă.
Pentru că este adevarat. Cea mai mare satisfacție a mea, este aprecierea profesională.
Pentru că dragostea ar trebui să-ți aducă cele mai mari împliniri, nu bunuri materiale…